Senaste Inlägg

ny dag, nya möjligheter

Nu har alla gått halva dagen i skolan, medans jag precis gått upp :)
I eftermiddag tror jag iaf att min bror ska komma hit.. då har jag någon som jag kan leka med, hoppas bara att han inte kommer mobba mig förmycket...
Sen ska jag också ta en låång promenad...  JAG VILL TRÄNA, har inte tränat på en vecka nu! trött på att bara gå och mysa runt i huset...



/Frida

att äta är inte lätt

Min mage gör uppror jag är så hungrig, men jag kan bara inte bli mätt.. orkar inte sörpla i mig hur mycket som helst väldigt ansträngade, sen är jag redan trött på att bara äta mixade soppor, jag är så sugen att sitta och knapra på ett revbenspjäll och bara få slita i mig mat, lär dröja innnan jag kommer kunna uppleva det..

ni ska va glada alla ni som kan tugga och hålla er mätta! :)


imorgon är det skola, men dit ska inte jag så vet inte vad jag ska hitta på hela dagen, kanske borde göra något vettigt och skriva på min uppsats? om jag orkar så kanske.......

/F

Nu e de jul igen, å nu e de jul igen.

Idag är det första advent, underbart. Det är så himla mysigt! Klassen har stått på julmarknad idag, vi sålde inte så bra, men ändå, det är julmarknad :)
Nu ska jag träna rumpan av mig på engelskapresentationen (inte bokstavligen), så att jag slipper panikplugga imorn, kvällen innan presentationen. Det flyter på ganska bra med texten nu, ska bara lära mig att inte titta för mycket på pappret, det ser ju inte så bra ut :D

Jag har sån grym julkänsla, har till och med hunnit köpa tre julklappar och slagit in dom idag. Fick order av Therese att slå in med hennes glitterpapper, nackdelen är att det lossnar så jävla mycket glitter, så nu är jag helt glittrig... Men vafan, snart jul ju! :)

//Daniela

suck

Jag är trött på att bara sitta och dregla, äckligt att jag inte ens själv märker att jag gör det... Jag hoppas att svulnaden kan gå ner lite så att jag kan åtminstone få till munnen....


/Frida

Don't even try.

Du tror att ingen ser dig, ser vem du är.
Varje liten min avslöjar så mycket, men du tror det inte själv.
Vem är det du försöker lura? Jag hoppas att det inte är mig, för jag ser dig.

En helt vanligt lördag.

Jag tror att jag är klar med engelskan nu. Powerpointen är klar, men jag kan inte påstå att jag kan presentationen på länga vägar... Jag försöker öva, men det GÅR inte! Jag sluddrar, snubblar på ord, säger fel, kommer av mig och hittar hela tiden saker jag vill ändra. Helt sjukt att man lägger ner så mycket jobb för 4 minuter.

Hur som helst så är det städat och lite julpyntat hemma! Har också pratat med grannen, hon tar hand om hästarna i jul, så då kan vi åka till Borås! Skönt att det fixade sig med hästvakt:)

Mor min bakade lussebullar idag, så för en stund sen tog jag en rykande färsk, mums!

Förresten så vill jag gnälla lite. Det får man väl göra? Min rygg värker SÅ FÖRBANNAT. På onsdag ska jag till sjukgymnasten iaf. Står inte ut med att det alltid gör ont, när jag står, ligger och går :( Hoppas att vi ska kunna komma fram till nån bra behandlingsmetod.

Min julstjärna:)

// Daniela

Julen börjar närma sig..

Bara 27 dagar kvar tills det är julafton... läskigt vad tiden går fort.. tror inte att denna jul kommer bli en riktig jul, ska inte äta någon knäck eller kola.. men julgröten bör iaf kunna gå ner :) ska ännu köpa julklappar till alla men får väl bli en panikshoppingdag dagen innan julafton eller något :P

känns faktiskt mycket bättre idag jag kan faktskt tom röra tungan lite åt sidan också, så snart är jag tillbaka på banan igen :)

Jag ser det snöar

Dagen har innehålligt följande: Kört Josefine till bussen, byggt snölykta och dessutom så har jag FÖRSÖKT åka skidor!

Dagen kommer också att innehålla: Julstädning och pyntning, engelskaplugg, massor av kaffe, mer julpytning, matteplugg, kanske en bulle och lite snöfotografering om jag hinner. Känns som en helt okej dag! Jag är glaaad.

*Nannanana....tumme mötte tumme, lång möter lång.... nananana*



// Daniela

dagens bästa!

Nu är jag glad mina söta vänner Daniela och Josefine har precis varit här, skönt att få ha snackat av sig lite med dem även om det är lite jobbigt att prata att de inte fattar allt, moped = skidor?
Kul att ni ville träffa en fast jag är invalid, älskar er tjejer <333


//Frida

hemma igen

Ja nu är jag hemma, fan vad jag hatar och vara hemma varit det i en halv timme och spyr redan på att vara här... nu ska jag bara vara här typ två veckor i sträck till kommer fan ta livet av mig............
I eftermiddag ska iaf Daniela och Josefine komma hit på besök ska bli skoj :) hoppas de har något roligt att berätta <3


/Frida

idag hände det

Ligger nu i här i min säng på sjukhuset har äcklig blodsmak i munen men kan inte röra munnen så det får vara kvar, jag är hungrig, ända jag fått i mig är halv dl nyponsoppa, även massa dropp.. jag är även rastlös skulle vilja ut och gå, men orkar inte riktigt det...

kul att jag sett på djungelboken i flera timmmar men ändå inte sett mer än en halv timme, det är faktiskt anstangade att titta på skärmen...


/F

Tvtvtv

Det blir två timmar i soffan, denna fiina onsdagförmiddag. Frida soover nu, hoppas allt går bra! Fan va tjatig jag är, men jag är orolig!:(
Min cykel slutade på nå konstligt sätt att funka påväg till bussen, så fick vända hem och sätta mig i soffan. Attans;) Missar 20 min av matten, ska nog överleva det lixom.

Btw, det SNÖAR! Mysfaktor hög. Jag älskar snö. Iaf januari ut, sen är man trött på det. Och det är då det kommer igång;) Hoppas på en mycket snöig vinter, men snölyktor, snögubbar, snöänglar och annat trevligt :)

Psst, det bästa av allt: Nu får jag en till kopp kaffe.
/Daniela

Naij hu. Hur ska detta gå?

Känner att jag är sjukt dålig på att uppdatera, det händer lixom inte så mycket! Hade varit kul men nån bild kanske, men det är jag lite för lat för ;) Alltså...att lägga in från mobil eller kamera varje dag (a)

Nu går alla tankar till Frida, hoppas att allting går bra imorn! Kommer att vara tomt utan dig <3

Fin vän.

i morgon händer det

ligger nu i "min" kära säng och har tråkigt, men skulle inte kunna somna fast jag är jätte trött. Jag har iaf rustat upp mig med mat har ätit som aldrig förr idag, men gott var det så beredd på fasta nu :)

I morgon händer det ska bli skönt att få det gjort även om det kommer vara lite jobbigt ett tag framöver.


//FRida

I WANT SANTA

Dagen började med knäck. Ja, ni hörde rätt. Vi slapp provet i varmkök - för den här gången, det blir om en vecka istället, och fick istället laga biff Rydberg och koka knäck. Mina blev förstås väldigt goda, vad annars?:) Det är sånt här som är så fantastiskt med november, man börjar förbereda inför julen, förbereda inför advent. Det är snart dags att sätta upp julgardiner, ljusstakar och små tomtar överallt. Måste också säga att det faktiskt är jobbigt också, den eviga väntan på tomten...

Eftermiddagen blev piss. En mattelektion där ingenting ville gå vägen. En historialektion där munnen pratade för mycket med Frida, öronen lyssnade på tok för lite på Ingalill, och dessutom ett huvud som inte var där det skulle! (inte bokstavligen;)) På frågan om romarnas väg till imperium fick jag ner en liten story om vår kära santa <3 Drog mig sedan snabbt iväg till gymmet när vi slutat, det blev ett halvt pass på grund av ett missförstånd och ett förbannat bråk med mor. Underbart.

Kvällen blev bätte iaf. Konsert med kulturskolan, syster var med och spelade blockflöjt:) Nu har tiden dragit iväg, och i natt ska jag fanemej sova. Väntar dessutom på ett speciellt sms från Frida, men eftersom att hon inte kan ta emot sms så lär hon inte höra av sig heller. Rackarns, får stå ut till imorn ;)

Tomten som va med på inbjudan till GLR's Luciashow förra året ;)

/Daniela.

En natt med mycket sömn

Igår kväll slocknade jag i soffan vid 9 för var så jäkla trött, sov i soffan ända till mina föräldrar gick upp i morse så jag begav mig till min säng. tyvärr ringde klocan lite tidigt vid 9, hade kunnat sova i flera timmar till, har sovit alldeles för få timmar per natt..
Jobbigt att stiga upp när man vet att det jag ska göra är riktigt ansträngade, men nu är jag iaf hemme och överlevde passet fast det var grymt jobbigt. :)


/F

älskade engelska lektionen

Sitter nu och har engelska vi ska jobba med en redovisning som vi skall ha om en vecka, men känns värdelöst att jobba på den när jag inte tänker redovisa på flera veckor.. så resultatet är att jag inte gör något, kunde lika gärna legat hemma och sovit..

Igår var det Harry Potter som gällde, den var bra och skönt för nu har man klarat av den biten, nu ska man bara vänta typ JÄTTE länge till slutet av filmen..

även harry potter har vuxigt!


/Frida, den vise!

LÄTTAD

Nu är jag lättad. Mycket lättad. Det blir nog bra det här.

/Daniela


LÄTTAD

Nu är jag lättad. Mycket lättad. Det blir nog bra det här.

/Daniela


ååh.

Ännu en morgon i skolan. Jag måste sluta komma hit 8 när vi börjar 9.30! Men då måste jag cykla till Klite, och nu är det kallt.. Kanske kan stå ut till i februari, då blir det inte lika långt till bussen :D Så ja, nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Ännu 45 minuter tills de andra slutar språket....
/Daniela

Kalastorsdag!

Vilken dag! Herregud säger jag bara. Eller typ inte XD Fick lite matteläxa för att jag va tvungen att gå från matten tidigt, Frida också för den delen. Den lät nog lite kul när vi tillsammans går fram till läraren och säger att vi ska till tandläkaren samtidigt :D Men han trodde nog på oss! Hur som helst så har jag början till hål i mina kindtänder, bara för att de är så djupa. Så jahapp, det blir en tid till med lagning och BORRNING. Hatar det. Sist fick jag ta tre bedövningssprutor!! :S

Och nu kom jag precis på att jag måste packa idag (och boka båten också för den delen), för imorn är det HARRY POTTER med Josefine och Frida, och så sover jag hos Frida sen. :) Därav rubriken alltså, kalastorsdag! Vafan jag har ju inte tid att sitta här.

Puss i ljumsken! Eller kanske inte.
/Daniela :D

(Y)

Kommer till skolan, klockan är 9, då ser jag på monitorn att vår idrottslärare är sjuk. Jahapp, rast till 11.40 då. Så kommer Adam farandes, och säger att han har hört att fysiken är inställd. Jahapp, rast till 13.20 då. Vi inser att det här är helt värdelöst, och ringer vår snääääälla engelskalärare som ställer in sista lektionen så att vi får åka HEM! (A) Har alltså suttit och åkt till stan helt i onödan, man vafan, nice ändå!

Har dessutom insett att det inte är min telefon som är trasig (den gick inte att ladda), utan att det är min NYA laddare som inte funkar XD tjihooo. Har fått en ny nu iaf :)))

Och som om dagen inte vore tillräckligt bra ändå, så tyckte jag att det kändes som att det va mars snarare än november när jag gick hem från bussen. Underbart!

Nu: Dagens tredje kopp kaffe <3

/Daniela.

:((:

Gårdagen innehöll en hel del spännande grejer. Många intressanta samtal, varav en person höjdes i mina ögon rejält! Det var många skratt, många leenden och uppmuntrande ord, inte minst från Frida och Josefine. <3 Så jag tycker att det blev en riktigt bra kväll! :)

Det är lite tråkigt att behöva känna sig skyldig bara, som om jag har gjort något fel. Hela morgon har jag undrat om vi bara är i vägen, i går kväll skämdes jag för att ha roligt. Om jag har betett mig illa så är jag hemskt ledsen för det. För just nu fattar jag INGENTING. Förlåt, men jag gör inte det.



Daniela.

Halloweenfest

Eller, mer maskerad. Det ar inte så många läskigt utklädda, kan jag påstå! ;) Nu ska jag lägga upp bilder på fejjan. Bjuder på en här :)

Adam, jag, Olle, Frida.

/Daniela

pluggfri helg!

Äntligen en pluggfri helg :D det ska bli skönt att bara få vara utan behöva tänka på skolan... Pratade även med min mattelärare idag och han skulle prata med rektorn om jag kan få läsa c-kursen till efter jul istället, skulle vara väldigt skönt även om mitt jullov kommer bli lite tråkigare då...


//Frida, den vise!

FLYT!

Det verkar som att vi har fått ett riktigt bra flyt vad gäller bra dagar, tummen upp! (Y) ;D

/D

En toppendag

Idag har allt bara flutit på och allt varit riktigt roligt har skrattat riktigt mycket! :) Sådana här dagar ska man ha oftare!


///FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIDA!

Jobbe

Nu hemkommen från jobbet och jag gick där ifrån riktigt glad. Det är inte ofta man gör det. =)
Trodde att när jag kom dit att jag skulle få en sur komentar att jag var 20 min sen, utan nej mötes av ett glatt bemötande av min "chef" och vi stod och snackade i flera minuter så glad att hon var tillbaka och det hon sa var så bra, blev så glad efter ha pratat med henne, hon är verkligen en toppen person och hon kan verkligen få en att bli glad och se allt positivt i det som egentligen är negativt, sen är det inte fel heller att få flest sälj heller ;)


Nu ska jag sjunka ner i min engelskabok som måste läsas ut :/


//Frida, den vise!

Bra dag? Ja.

Och...engelskan...är....KLAR!! Fantastiskt. Mer än ett dygn i förväg, de ni! :D
Och för att göra kvällen lite bättre, snart är klockan 9, och då är det dags för Grey's Anatomy. Tror att det blir ett riktigt spännande avsnitt.

Har faktiskt haft en riktigt bra dag idag. Har skrattat som en galning, tycker så himla mycket om er tjejer! <3 Kanske kan somna med ett leende på läpparna ikv, men det är upp till Grey's att avgöra ;)

/D.

skyll dig själv

Jag har kommit på att jag har gjort mitt störta misstag någonsin, det värsta var att jag dessutom inte fattade det alls när jag gjorde det utan kom på det nu! Varför kunde jag inte tänka alls? jag har haft chans att rädda det hur många gånger som helst, men korkad tog jag avstånd varje gång... Just nu kan jag verkligen inte göra något annat än att bara hata mig. Jag är så rädd för att ligga där helt ensam. Jag vill inte mer. Jag hatar att vara i min ensamhet, det enda jag kan göra då är att gråta, men finns det ens något jag kan göra nu? FAN dra åt helvete med allt.


//Frida,

....

Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally

The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do

...

Jag har upptäckt en sak, sådan jag trodde hade lagt bakom mig, det är precis det jag inte gjort bara trygt de på sidan, men det finns en gräns hur mycket man kan skyffla bort, jag har nått mig gräns. Jag orkar inte mer och vill inte ha det så här.
I morgon står matteprov på schemat och känner att jag inte bryr mig alls hur det går. I morgon ska även vårat hus värderas, sen ska det bara bli sålt och lite mer sen ska jag lämna detta hus förgått.

Jag vill bort här ifrån, vill inte va här längre. Längtar till i sommar då jag äntligen fyller 18!

//F.

Frågetecken.

Matteboken har jag för länge sen lämnat. Fysikboken har jag för länge sen lämnat. Engelskaboken har jag för länge sen lämnat. Så vad gör jag nu?

/D.

Hej och hå - träna på!

Jag är så sjuukt glad att min feber har släppt och jag äntligen får träna igen! Gym i fredags, och febern kom inte tillbaka, så nu är jag back in business! Blir glad bara jag tänker på att få träna, och saken blir ju knappast sämre av att jag har förstått derivatans definition :D Om resten sitter vetefan, men definitionen kan jag (i nuläget iaf, frågan är om det går på provet!!!!)

Tjingeling :D
/D.

:)

Dagen slutar med ett leende. <3
/D.

Because you had a bad day.

Idag mår jag inte bra. Jag är trött, sur och grinig. Jag vill bara sätta mig ner med en påse godis och tjocka till mig, se film efter film. Men nej, när fick man göra det senast? Dags att förgylla dagen med lite matte.



/D.

Anna Olofsson

Okej Anna, förlåt förlåt förlåt, vi har varit dåliga på att uppdatera.. ;) Men det finns så mycket roligare saker ibland, som spännande diskutioner!

Idag har vi kommit på något stort, något fantastiskt. Det handlar inte om könssjukdomar, som Anna tror... Herregud vad tror du om oss!? Utan det är nåt lite mindre allvarligt, men ack, så viktigt.

Naj, kanske ska va lite seriösare, men äh! Det får vara dagens inlägg, till Anna Olofssons ära! :D

Avslutningsbal 2009


//Daniela och Frida, genierna :))))))

<3

Okej, nu vill jag att det ska bli jul! Så att man får klä sig fint och bara mysa omkring och ha det bra. Känna lukten av pepparkakor och lussebullar, nejlikor och glögg. Inga måsten, det är bara mysigt. Förhoppningsvis så är det vitt ute, det kanske till och med snöar? Då är livet som allra bäst.

Våran julgran 2009


Har suttit hela kvällen och kollat på klänningar på nätet, till både jul och nyår. Det gäller ju att vara ute i god tid, i december blir plånboken tunn oavsett! Har iaf bestämt mig för att önska mig massa pengar, dels för att spara, men även för att förnya garderoben lite till våren. NU ÄR JAG INSPIRERAD!


//Daniela,

Åh.Nej.

Jag kan bara inte tro att lovet snart är slut. I morgon är det sista dagen, får väl kanske vara glad att vi fick två extradagar. Hur som helst så ska jag iväg till min lilla parvel Frida å leva loppen.

Najje, dags för lite How i met your moter? Ja.
//Daniela, den starke.

Dagens boktips

En bok jag stark vill rekomendera om man känner att man har väldigt tråkigt men vill ha lite tråkigare! Jag ska nu sjunka ner i denna underbara boks värld.






















//Frida, den vise!