Senaste Inlägg

lovet närmar sig

Om fyra dagar får vi det efterlängtade sportlovet :D Innan dess ska jag jag bara lämna in engelskan och två gympa uppgifter egentligen tre men en skjuter jag upp till efter lovet :) Ska snart göra klart den ena ska lyssna på lite tråkig avslappning och sen utvärdera. Sen ska jag krypa ner i sängen och sussa, som tur är så har vi sovmorgon i morgon dock väntar en jobbig promenad till bussen istället., sen ska vi ha arobics på gympas hoppas att det blir jobbigt, vill inte att det ska vara något mespass.. sen hade jag annars tänkt gymma lite men skippar nog det och tar och cillar istället.

Denna dag har jag varit riktigt nöjd med mig själv, gick upp tidigt för att plugga lite på morgonen och gjorde faktiskt det bra också :) Hade lite styrka där jag äntligen börjar få lite pli på mina vändningar igen som spökat lite med mig. Och mest bara kört igen som vanligt. :) hann med alla matte tal, talade iaf några gånger på bokpratet, sen men inte minst var jag grym på skidor idag!  Jag och alex hade tävling i "skidkastning?" och vann det gjorde jag :)


/F.

håla

Sitter nu i skolans bibliotek och försöker läsa lite i min otrolig tråkiga svenska bok, men börjar bli lite ont om tid eftersom den skall vara klar på måndag och då hunnit leta redan på en massa citat... Har för övrigt en lång håla till halv 12 då vi bara ska se en film, American Beauty i aulan, hoppas att det inte är svinkallt där som det ofta är så man slipper sitta och frysa...

En vecka kvar sen är det sportlov, skön! Åker kanske upp till mina systrar några dagar annars är planerna att göra så lite som möjligt! :) Sen är det planerat att festa lite, var ett tag sen sist.. Nästa vecka kommer vara ganska lugn i skolan, jag har sovmorgon varje dag så kan sova länge varje dag. :D



//F.

Vill bort, bort från kylan

Jag drömmer mig bort till sol och värme, känner att en vecka borta vid medelhavet kommer bli fantastisk!




/F.

:)

Råkade försova mig i morse så blev ingen skola idag, inte för jag missade så mycket, en tyska lektion och sen gympan där vi ändå aldrig gör något vettigt. Men men har iaf varit iväg och gymat lite, gjorde inte så mycket men bättre lite än ingenting alls :)
Nu är det time för plugg eller så tar jag och ser på en film :)

/Frida