Senaste Inlägg

wiiie

Dagen inleddes med ett roligt men jobbigt friskis pass med Josefine och hennes mamma. Sedan för att fara hem till Josefine där även Daniela befann sig :) Stakars Josefine när hon skulle köra att en sur tant stod och tutade på henne, roliga var att hon sedan svängde in på deras gård (grann fejd nästa?) Mysig med film dock med mest snack men det var riktigt kul och skönt att få snacka av sig lite. Dock blev det mest prat men det gör inget :) Nu har vi funderat på vad det ska bli för någon mat på vår halloweenfest.
Bästa av allt är man blir på så gott humör att att umgås med er <3


sötnosarna <3


/////////////////////////////////////Frida, den vise

SÅ JÄVLA TAGGAD

Maskerad om två veckor är sjuk taggad till det, har nu en plan vad jag ska klä ut mig till.

// FRida, den vise

(Y)

Jag blir arg när jag inte får göra som jag vill. När det kryper i hela kroppen för att jag är så träningssugen så ska jag ha feber. Jag tillät mig själv att ta en promenad, kände att jag behövde göra nånting. Har bara suttit still i två dagar nu, det gör mig verkligen galen. Förhoppningsvis mår jag bättre imorn, isf så ska dagen spenderas med Frida och Josefine. :)

(återanvändning av söt gubbe..)

Har funderat lite över Halloweenfesten om två veckor, men vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till!! Det är ju roligt om man inte är något sådär jätteklassiskt.. Anna vet vad hon ska va, suck. ;)
Najje vafan nu ska jag göra det bästa av min fina sjuka hemmalördagkväll!
/DANIEEEEEEEEEEEEEEEELA

Idol <3

Home sweet home!

Jag känner att blogg-faktorn inte har varit så hög senaste dagarna. Vi har både varit på resande fot, och jag är nylige hemkommen. Jag förstår det inte, men det är alltid lika skönt att komma hem! :) Har träffat Hannah, min barndomskompis från Stockholm som flyttade till England ungefär samtidigt som jag flyttade till Gotland. Det var riktigt kul att träffa henne, och det blev en salig blandning mellan svenska och engelska för oss båda! <3


Höstlovar börjar närma sig sitt slut, usch va hemskt det låter. Men det är ju faktiskt bara helgen kvar, och mån-tis får man väl spendera i Historiaboken om det ska lyckas bli ett G på det här provet. Upplysningen - intressant? Nej.

Och VARFÖR!? Varför har jag dragit på mig en förkylning med halsont på köpet? Söker en förklaring. Det är orättvist, jag är alltid sjuk. :(

//Daniela, den sjuke.

Mot Uppsala

ska snart packa ihop det jag ska ha med mig för att bege mig med båten, för att träffa syster gånger två. Hoppas nu bara att det inte kommer att gunga.. Har varit och biffat mig på gymmet idag och smilat för tandläkaren min.


//Frida, den vise!

käglarnas ras.

Bowling stod det på schemat idag och det gick faktiskt bra, nöjd :) Slog dom flesta, på första serien, extra kul att spöa opiki som, spelar bowling på riktigt. :)
Var mycket duktigt när jag kom hem, när jag valde mellan ut och springa eller äta glass och valde att ut och springa :)
Dock så gluffsar jag i mig glass nu, men med gott samvete! :)

//Frida, den vise!

Perfekt avslutning

Idag var det andra etappen av helg utan älg en dag som gick myket bättre än igår. Bara en bom, men den kontrollen satt troligen lite fel, annars gick det bra, som ledde till etappseger ch även totalseger :) ett prima avslut på säsongen så nu vätar träning sen ladda till nästa års sm :)
Även varit på Jantras gulliga sons barndop, så nu har han kommit in i den kristna världen. Jobb har det också blivit så förhoppningsvis får man lite pengar :)

I morgon väntar bullbak med bästa Daniela!


//Frida, den vise!

Orientering och regn!

Ja, jag har faktiskt också orienterat! Första gången med kompass, haha tyckte den pekade åt alla håll samtidigt! Kom på plats 29 av 31, men det är bättre än sist iaf! ;) Mamma sprang också, för henne gick det bättre och nu är hon taggad för att fortsätta. Jag planerar att springa nån öppen bana då och då, förhoppningsvis kan det gå bättre då. Träffade såklart min fina Frida där, lika hurtig som vanligt :D Får inte glömma att tala om att det va blött, väldigt blött.


//Daniela, den starke.

LOV

Så härlig nu har vi äntligen höstlov! :D Så skönt, lovet har börjat prima med mysig fika med tjejerna! tack <3 nu ska det slappaas med lite plugg bara... I morgon är det time för tävla, sista tävligen för i år, extra roligt med den är att sötis Daniela också ska springa :) det taggar vi för :)



pippip


//Frida, den vise!

GLAD!

Biologin inlämnad, och ingenting mer innan det är lov! Fisattan va nice. Sista dagen imorn, och sedan 11 dagars underbart, fantastiskt lov. <3 Jag är nog inte ensam om att tycka att det ska bli så SKÖNT.

Har inga direkta planer för lovet, ska bowla och vara en dag i Stockholm, men sen finns det gott om tid att slappa av. Det värsta är ju när det är typ sådär 4 dagar kvar, då har man bara ångest över hur fort det går. Men äsch, det är bara 8 veckor kvar i Jullov ;)

Imorn ska vi fika. Jag, Frida, Josefin och Anna. Det kommer att bli riktigt mysigt. :)  (

"Fika är både verb och substantiv i svenskan med en bred definition. Fika är också en social institution i Sverige. Det innebär att man tar en paus från en aktivitet för att dricka kaffe eller någon annan dryck med vänner, familj eller bekanta. Denna tradition av en kaffepaus med något tilltugg är centralt i svensk kultur, med svenskar som en av världens främsta kaffekonsumenter."

Kultur till och med, det va inte dåligt ;) Källa; wikipedia xD

//Daniela, den starke.

Nöjd och glad, kexchoklad?

Fick tillbaka biologiprovet, jag är nöööjd :) Och såhar jag hunnit med att göra klart biologi-uppgiften till på fredag, så kan göra finslipningen imorn på lektionen, alltså ingen biologi på torsdag! Och nu när det här är över, då är det ju faktiskt nästan lov, tihi.




Imorn ska jag gymma med Josefine, har bestämt mig för en 30-40 min på löpbandet och sedan lite styrka. Imorn har jag ingen tid att passa. Sen är det NV-kväll i skolan, det blir nog kul. Dags att vila min överbelastade lilla hjärna, man måste låta cellerna vila lite också. Puss å godnaaatt :)
//Daniela, den starke.

Inbillning

Hur kunde jag tro att det skulle vara skönare att slippa cykla till klinte och istället åka med mamma till stan klockan 8 när jag börjar halv 10? Jag hade fel iaf, orkar ändå inte plugga :) Så nu sitter jag här, och fördriver lite tid. Idrott straxt, har hört rykten om att vi ska ha styrka. Jag som är springsugen. Om jag orkar kanske jag gör det när jag kommer hem istället! Och Frida, hon har glömt idrottskläder den lilla klanten! *SUCK*

Förresten, jag längtar till höstlovet. Jag behöver inte göra någonting! Två dagar ska spenderas i Stockholm, ska träffa min gamla klass från 1an!! Snacka om att alla kommer ha förändrats :D Det kommer vara nervöst.



Nej, nu får jag ta och gå ner till skåpen, med lite tur så har någon kommit :D
//Daniela, den starke.

Biffen!

Orkar inte vill inte, vill ha lov!

Idag har jag varit rikgt duktigt, i förmiddags var det styrka som ståd på schemat och fisattan vad jobbigt det var, benen blev lite skakis efter det. Inte nog med detta utan nu i eftermiddag var det långintervallen som gällde. Kan ana att det lär kännas i kroppen i morgon. Men var ändå väldigt stolt att jag orade alla intervallerna i samma tempo. :)

Borde sätta igång med biologin men har absolut ingen ork till att börja med det. Får bli ett senare problem...

//Frida, den vise!

*pust*

Hemma igen efter en, pust stånk stön, tuff helg! Har sprungit Tjurruset, 10 km i krävande terräng med gyttja och åar ;) Det var sjukt roligt, och jag är helt klart där nästa år igen! Lite bilder finns på http://www.marathon.se/bilder/bilder32.cfm, tyvärr kom jag inte med på nån :)

Har hunnit träffa lite släkt i helgen också, bland annat lilla Douglas, min och Therese 3 månader(?) gamla syssling, hur söt som helst! :)
Nu är jag iaf hemma på Gotland igen, både skönt och jobbigt. Hemma är alltid bäst, men känner redan att jag är tillbaka i vardagsstressen, uscha.
//Daniela, den starke ;)

En vanlig söndag

Tyvärr så var det för bra för att vara sant, kom på att vi har e ful biologi inämning tills på fredag, så får ta och börja lite smått på den.. kanske.

Idag väntas jobb så jag får fett med stålar, eller jag låssas att jag får det. Men först ska det gymas så jag blir biff.




Snygga brudar

//Frida, den vise!

Slapp helg

Idag klev jag upp med tuppen eller iaf klockan åtta på min lediga dag. För att kunna bege mig till kära grannsocken för att springa lite orientering, blev en bana på 8,4 km. (kände för att skryta lite) Det gick inte så bra direkt, blev en hel del bomar, men det var bara träning, så nästa gång jag tävlar ska det gå bra.

Sitter nu bara hemma och häckar och är jätte glad för jag har inget plugg, det var väldigt länge sedan man kände så.. Och vi har även lov nästnästa vecka vilken inte är att förakta.

Ska nog dra ut i skogen och se om jag hittar något skojsigt, har inget bättre för mig.




//Frida, den vise!

Dumma jäklar, eller?

Telefonen ringer, det är granne nummer 1. Hon säger att mina hästar är ute, och jag tänker att de är på grusvägen och skyndar mig ut för att hämta dom. Där kör inte så mycket bilar, och de som gör det kör inte så snabbt, det är alltså inte total katastrof om de tar sig ut. Medan jag är påväg ut i hallen knackar granne nummer 2 på och frågar om det är mina hästar som är ute, jag svarar att jag har fått reda på det när hon slänger ur sig att de är på stora vägen... 80 VÄGEN! Jag får lite smått panik, skriker åt mamma att komma och i pricip kastar mig ut genom dörren.

Jag kom inte så långt innan Magnus ringer innefrån och säger att granne nummer 3 har ringt och sagt att de är på deras gård, jag pustar ut, de är alltså inte längre på vägen! Mamma och jag knatar raskt iväg till grannen där de står helt oskyldigt och mumsar i sig den mat de har fått hos dom, dock lite svettiga och mycket frågande.

Puh, så kan det gå när man som granne nummer 3 sa: "när man inte har alla hästar hemma". (y)




Daniela, den starke.

Gullivers resor

Riktigt skönt biologi provet är nu avklart så nu slipper man tänka på det, nu ska jag bara läsa en riktigt tråklig gullivers resor till på fredag då vi ska prata om den och jg ska ha hittat massa citat om upplysningsidéer, vet inte riktigt hur jag ska göra det, men löser sig nog på ett eller annat sätt :)
Jag tror faktigt inte vi har något mer innan lovet så nu ska de förhoppningsvis vara några lugna skoldagar utan plugg :)

Ska ta mig samman och börja läsa nu
//Frida, den vise!

Åka båt.

Snart bär det av mot båten och Frida, inte illa! :D Blir väl å plugga, men ändå, trevligt sällskap ju :))
//Daniela, den starke.

Stockholm

Har nu kommit fram till hotellet så ska nu bara slappa :) Skönt att man bra skulle till Stockholm så man sluppit massa bilåkande, räker med båten, men båten var faktiskt riktigt bra, hade ju Daniela så det var inget att klaga på :) Vi har varit riktigt duktiga idag, påvåntan till båten pluggade vi matte så nu är vi ikapp så ska bli skönt inge matte i helgen :) Sen har vi pluggat till vårt biologiprov som är på tisdag

Puss o kram

//Frida, den vise!

Biffen

Sitter nu och ser på robinsson samtidigt som jag borde läsa i min kära svenska bok där det inte går mycket framåt... Idag har jag iaf fått mitt hår klippt, hade räcknat ut att jag skulle komma lagom till medelpasset på friskis, men så klart ska frissan ligga efter, så glatt fick jag sitta och vänta och se klockan ticka.. Träning fick det bli ändå dock blev det intensiv istället, ett ord kan beskriva det, jobbigt, men det var kul, så ny hoppas jag på fin träningsvärk i morgon. :)


//Frida, den vise!

Vad ska vi göra?

gråt inte..



Jag blir så ledsen, alla är så ledsna nu.
Vart man än vänder och vrider sig så är någon förtvivlad, någon orkar inte mer, någon lider i tystnad. Kära vänner vi kan inte ha det så här, det ska vara vår roligaste tid. Det är gymnasiet! Vi ska skratta oss igenom dagarna, känna att vi hör ihop, att ingen är ensam! Det här går inte, låt oss göra någonting åt det.
//Daniela

superkväll!

Åh, det är snart dags för Grey's Anatomy. Säsongspremiär, det ska bli riktigt spännande. Bara att ladda upp med en kopp te och en skål popcorn, för att sedan bege sig in i äventyret! Men först: en dejt med matteboken.

//Daniela

Jag vet inte, hitt på något

Det var en gång ett stort kök, men det var inte stort, men det trodde det var stort. Nu när det inte var så stort så satt två stora tjejer där, som inte var så stora. De trodde det fanns tre äpplen men det fanns bara ett kvar.

Något som är sant är att dom två tjejerna var mycket duktiga :)  // Frida, den vise.




Så som min käre vän sagt så pratar vi alltså om äpplen. Men det är inte vilka äpplen som helst, det är kanderade äpplen!

(ej egen bild)

Visst ser dom mumsiga ut? Synd för Frida att hon är allergisk mot äpplen :)))))
Jag känner att det blev ett oerhört oseriöst inlägg, enjoy <3

//Daniela, den starke.

Dagens lärdom

Tappa inte ett stryckjärn på foten..

Lasange

Jo, det luktar. Stekos och ost. Jessica och jag har precis haft varmkök, som ni ser på rubriken så lagade vi lasange. Jag måste dock säga att vi inte luktar lika illa som vi gjorde efter att ha lagat piggvar,jag lovar att klasskamraterna klagade på att vi luktade fisk!

Lång dag idag, ääända till halv fyra. Sitter just nu och funderar på om min kära Frida kommer att dyka upp idag, det återstår och se. Kanske om jag lovar att bjuda på en bulle, för om jag inte har missuppfattat saken helt så är det kanelbullens dag idag!?!



















Jag hyllar kanelbullens dag, en suveran uppfinning!

/Daniela, den starke.

HERRVIKHERRVIKHERRVIK!













Förskyld


Har varit och tävlat idag, fast jag är väldigt förskylld märkte att det inte var en sådan bra kombination så jag bröt och gick hem... Nu ska det sovas lite för att se om jag orkar jobba i kväll





//Frida, den vise!

Mjauu

Är nu hemma efter spenderat den trevliga Östergarnslandet med mystiska blixtar som fick en att hoppa till. Dock det kunde vi tryggt somna, upp med tuppen skulle vi, dock var den inte något tupp som gal, men en hoppandes hund..





// Frida, den vise!

Nu kör vi igång!

Hej!
Nu ska vi göra nåt spännande, vi ska börja blogga! Det ska bli lite sådär knasigt, lite lustigt.
Så vilka är vi? Daniela och Frida heter vi, går NV i Visby, pluggar sönder oss dagarna i ändå, men ska ändå hinna med lite bloggtid :) Det kommer bättre presentationer längre fram.

I helgen ska vi måla en lada, röd och fin ska den bli. Kallt kommer det bli också, men det får vi fasen stå ut med :)

Vår fina vän Jessica Klingvall som helgen ska spenderas hos!
Jessica Klingvall
, som helgen ska spenderas hos :)

//Daniela, den starke.

Välkommen till vår nya blogg!