Senaste Inlägg

försök att se glad ut

Jag är så nedstämd, orkar inte med något, vill bara sjunka ihop i en hög och ligga kvar där. Men måste ta mig samma och sköta mitt liv, man har bara ett liv så gäller att ta hand om det väl.


Idag hade jag sovmorgon skönt de :) prov var det enda som stod på schemat, jag hade absolut inte pluggat något alls till provet, har inte orkat gjort det, men fanns nog inte mycket att plugga på.
Två frågor jag inte fattade resten tror jag att jag hade någolunda koll på iaf :)
Har varit och tränade idag, gick på medelpasset, det var sämst, var inge pulshöjande alls, bara jätte töntiga grejer, så hade lika gärna kunnat skita i det. Men i morgon då blir det annat då ska det spinnas så svetten bara rinner.. :)

Snart kommer David hit från båten, sen senare i natt ska jag åka och se på fotboll, inte för det känns så lockande men känns bra att göra det :) Lär inte bli många timmar sömn, det får det bli någon annan gång! :)

//Frida, den bästa :)

....

Jag börjar bra, dag två och redan börjat skolkat, vad ska det bli av mig? Jaja var iaf jätte skönt att sova länge i morse =) Drog sedan till gymmet för att pumpa med Daniela, känns skönt fast har redan ont i varenda muskel sen igår, men det är så det ska vara :) Nu skulle jag egentligen vara på väg till min träning men blev inte så eftersom jag inte orkade be om skjuts så nu sitter jag här och har ångest över att jag inte tränar :( måste börja träna klokt igen..

Igår fyllde Jessica 18 år! stora flicka, firade henne genom att gå ut och äta lite mat sen fick hon äntligen gå och köpa cider i affären själv =)

Toppen

Underbart att vara ute och spinga var över två veckor sen sist! Nu ska det bli skärpning, massor av träning ska det bli nu. Testa min nya pannlapa som jag fick i julklapp och riktigt nöjd med den riktigt stor skillnad från min gamla. Var så att jag trodde att det var någon bakom mig några gånger för det var så ljust, men nej det var så klart bara jag :P Riktigt mysigt att springa i mörkret i skogen när alla träden är snötäckta och snöflingorna faller ner på en. Trodde att det skulle vara riktigt jobbigt och så tanke på jag inte tränat på jätte länge sen varit sjuk, men nej det gick prima även om jag bara sprang en ganska kort sväng :)



//Frida

Sjuuk

Jag blir så trött på att vara sjuk, hatar att vara sjuk. Det bara förstör för en. Jag som äntligen börjat satt igång med träningen igen, såg fram emot att få ut och springa i morse för att sedan avsluta dagen med ett svettigt friskispass, men nej i stället blev det variera mellan att ligga i sängen och i soffan.
Egentligen skulle jag in och träffa Josefine & Daniela och bara snacka och ha det mysigt, i stället får man vara hemma och höra mamma gnäll på en. Får krupp på att vara hemma en hel dag.



Om mindre än en vecka börjar skolan, trots det känner jag faktiskt att jag har hunnit med att ha lov och vilat upp mig även om det såklart kommer vara jobbigt att börja stiga upp klockan 6 på morgonen istället för att sova typ 10-12 timmar per natt.



//Frida