Senaste Inlägg

Busigt värre

Vi är färdigpluggade. Puh. Frida är färdigpackad. Tror hon, det tror inte jag. Nu letar hon efter sin laddare (Shh, jag sitter på den :D) och jag tror att hon börjar gråta snart, hihi.

Fick spendera Fridas sista hemmakväll hos henne, all respekt till mig! Inte alla som får det inte :) och för att göra det helt MYCKET bättre så har vi sovmorgon imorn, vi kan sova 9 :D sen blir det en halvtimme i caffis innan vi värmer upp med en mattelektion, följd av svenskaredovisningar, och slutligen FYSIKPROV <3 man kan verkligen säga att dagen börjar bra, men blir sämre. Fast det vänder ju sen, för oss båda:)

Hahahh, jag har hittat massa spännande saker hos Frida. Först ett USB som ser ut som en ahlgrens bil, och sen en skruvmejsel med zebror som rör på sig i handtaget! Jag är chockad, NAJS prylar!

!






Pasta, som den ska vara. 7 minuter.

//Daniela


(Btw Andreé, angående din kommentar, det finns en gillaknapp!)

Min vän Frida.

Frida är en bra vän. När hon inte rycker i mitt gäddhäng när jag sitter på gymmet och inte orkar flytta mig från en maskin till nästa. Hon är gullig hon. "Det är det enda sättet att få dig att gymma" Tack så mycket gullunge, du va inte mycket bättre själv....;) Hahah, puss påddi.

Vi firade att vi båda genomfört vårat första gympass på ungefär en månad genom att åka hem och äta glass. Jag sa ju att jag skulle äta upp mig så att vårjackan passar: mission accomplished!

Dagens dialog
Frida - "Det är därför man har skydd, då känner man inte att den är varm."
Daniela - "Skydd är bra."




Naj gud va jag är oseriös idag, skärpning på det...en annan dag. :)

//Daniela

haaaaappyface

Åååååååh vilken lättnad! Så jävla skönt. Nu är talet över! Det gick inte asbra, men bra iaf! YAY me :D
Frida klockade talet till 5.04, perfa!! :D

//Daniela

Nervositet kan göra vem som helst till ett monster...

Godmorgon! Sitter i gamla biblioteket och försöker bestämma mig för om jag är nervös eller inte för svenskatalet. Det är inte lätt naj. Inför historian var så sjukligt nervös, jag kunde inte sova natten innan och höll på att bli knäpp på bussen till stan, jag var så nervös så att jag till och med var otrevlig när jag kom till skolan. Jag har aldrgi varit med om nånting liknande! Idag känns det iaf betydligt bättre, nervositeten kom inte förrän jag började skriva inlägget, det kanske va dumt gjort.. :/ Men nu börjar vi, det får det gå som det går!

//Daniela

Störst först? Inte en chans :/

I väntan på duschen så blir det ett blogginlägg, syrran smet före, den lilla skitungen:( Jag sa att jag skulle duscha, JAG FÖRST skriker hon och springer iväg. Jahapp. Så var det med det.

Gav mig ut och sprang efter mina misslyckade försök att träna på talet, det blev inte så långt men kändes riktigt bra. Jag är stolt över mig själv! Det verkar som att jag har lite (notera lite) kondition kvar iaf :)


Langar en bild på mig och skitungen, hon är bra när hon inte tar duschen först. :)

Imorn blir det sleeeeepover hos Frida. Vi ska ha det jättemysigt med vår fysikbok <3

//Daniela

det ser riktigt fint ut

Har varit och kollat hur väl kartan där lillkorpen ska gå stämmer, det kommer bara behöva göras några små justeringar, sen ska det bara ritas några fina banor. Nu hoppas jag bara att de kan tänka sig att flytta starten så det kan bli bättre banor.

/Frida

Minnet sviker

Nu har jag slängt mina converse i ett bad med klorin i badkaret, de va verkligen för jävla smutsiga, höhö. Vet inte hur jag lyckas, men de va mer bruna än vita :)

Jag va precis och tog fram min vår/sommar jacka! Det kändes gryyyyymt :D Dock så insåg jag att den va för stor, och inte satt så jävla snyggt som jag hade för mig, haha :(XD Finns en lösning på problemet, mera godis till mig!!:)

//Daniela

fyisk? nej

Nu är det egentligen fysik, men jag och Daniela hamnade i caffis i stället, hon gör något försök att räkna jag lever på att jag ska få någon snilleblixt medan jag sover. Hon konstaterade precis att hon jobbat bättre denna lektion än någon annan och då har vi ändå snackas mest. Så seriöst tar vi våra fysiklektioner :) Det är ju dock ändå våran nästsista fysiklektion! :D

//Frida.

RÄTTNING

Jag vann inte första serien, jag kom näst sist, skrev fel... (anton säger att det va han som vann, jag vettefan..)

//Daniela

skön låt jao

Liqour store blues med Bruno Mars, skön låt, kolla upp den!

Duktig Frida.

Nu är det lite stil på bloggen igen, tumme upp för Frida! Mindre tumme upp för att Frida ska till Tyskland på fredag, jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan min andra halva i skolan :( så det så!

Idag har varit ytterligare en dag jag inte fått nånting gjort på, haha. Fysiken speciellt, jag gick dit med inställningen att jag skulle lyssna, näst sista lektionen innan provet på ett avsnitt jag inte fattar alls, men naj! Tappade intresset direkt och pratade skit med Frida, lite trevligare må jag säga!:)

Efter skolan skulle jag till gymmet, men när det började regna/snöa så bestämde jag mig för att jag inte orkade gå dit.. :( Det måste bli skärpning på min träning alltså! Hamnade i bowlinghallen istället, på nåt konstigt sätt, jag som aldrig är impulsiv när det gäller sånt :o vill veta i förväg när jag ska göra nånting så att tiden räcker till, men det var skönt att få ändra i planerna lite!  gick inte så bra dock, vann första serien och kom näst sist i andra.  :D



//Daniela

Ett prov mindre

Vilken lättnad när man går från ett prov. Då vet man att man inte kan göra något mer åt saken. Även om jag kanske borde pluggat mer innan, tänkte att jag kunde grunderna men upptäckte att på fem månader har jag glömt en hel del.. :s  Jaja är iaf grymt lättad av att ha det gjort nu :D

 

Nu ska ett svenska tal skrivas tjooho, tyvärr måste jag iväg sen för att träna med ungarna i min klubb, tänkte annars inte träna idag, men då Cilla va sjuk så får jag hålla träningen i stället för henne, dum som jag är säger jag inte nej.

/F.

När all must gått ur en

Om tre dagar ska jag ha svenska nationella och jag knappt börjat på mitt tal, fredag är det fysikprov och kan absolut inget, och jag orkar inte plugga heller i morgon är det matteprov som gäller sen en ska "bara" en uppsats lämnas in på fredag.
Upptäckt att jag kommer vara borta mer än vad jag kommer vara i skolan i april, vill inte tänka på hur mycket jag kommer att komma efter igen, jag som precis kämpat för att ta igen allt jag missade förra terminen...

Det blev inte så mycket positivt här, det får det bli en annan dag.

/F.

Härlig springtur!

Till att börja med så vill jag säga, ursäkta designen! Jag satt på en rast i skolan och började fiffla, men det gick åt helvete så va tvungen att rädda upp det hela, men snart så kanske det blir stil på den igen :) Med lite tur!

Och sen så vill jag bara tala om hur avis jag är på alla "stackars" sam-elever som fick skolan brandhotad idag och lektionerna inställda. Jag vill också få åka hem från skolan!

För det tredje så bestämde jag mig för att ta hotet på allvar, så jag skickade hem mig själv från skolan en lektion tidigare, hihi...;) Det blev en springtur istället, första på en och en halv månad p.g.a. min brutna tå! Skönt. :)

//Daniela

blä för prov

Jag sitter nu och ber till Gud att jag inte har matteprov i morgon, min lärare sa i fredags, ”Du har prov på måndag eller tisdag, det märker du på måndag, mohaha.” Hoppas verkligen inte det är i morgon för jag kan inget. Tänkte plugga i kväll, men sen kom min bror mm hit för att fira pappa så blev inget pluggande. Ska i alla fall aldrig mer skjuta upp ett prov så länge som jag gjort.

 

Nu säger jag god natt och håller tummarna för inget prov i morgon.

 

 

//F.

SÖNDAGSMYS

Usch. Idag har jag varit långt ifrån så effektiv som jag borde ha varit :/ Tänkte att jag i princip skulle skriva klart mitt tal så att jag hade veckan på mig att skriva PM och lära mig skiten, men jag har mycket kvar och kommer verkligen ingen vart. Så jag ger upp med det för nu. Borde istället plugga nu då, för jag vet inte när i veckan jag ska hinna det annars. Jävla ellära. Jag fattar ingenting. Tur att jag inte ska bli elektriker iaf :)

Nu har Frida åkt hem, det blev en heldag med henne :) Det va trevligt. Och vi har varit duktiga och promenerat massor, två promenader á ett par kilometer var, det är alltid nåt! Imorn tänker jag nog trappa upp till en liten joggingtur, halsen ömmar inte så mycket längre!



Nej, jag tror att det får bli lite fysikplugg ändå, hejsålänge!:)

//Daniela

vår?

Har precis varit ute och gått en vårpromenad, fast nu känns det mer som höst, inte mycket sol här nej, och blåser gör det, men förhoppningar finns om att det snart ska bli vår på riktigt. :) Förut idag, satt jag och Daniela ute och pluggade till det blev för kallt, det är vårkänslor! eller vi försökte plugga, blev mest att vi drömde oss bort till sommaren, med mysiga grillkvällar och allt vad en sommar kan erbjuda.



//Frida

En perfekt kväll.

Jag vet inte vad det är, men det är nånting som gör att ni är så jävla bra. Så sjukt bra. Det är så lätt at prata med er, man behöver inte tänka på nåt sätt vad man uttrycker sig om, även om samtalsämnena blir minst sagt bisarra ibland! Det är nog det, det är det som gör er så bra.

Frida & Josefine, ni är bäst, ingen protest! <3



//Daniela

De bästa

Vårdag

Åh vilken förmiddag. Begav mig ut i stallet vid 10, fixade hästen och gav mig av ut i skogen. Det är nästam vid den här årstiden som det är skönast att rida faktiskt. Visst är det lite kallt om tårna, och knäna värker hela dagen om man inte har tillräckligt varma byxor på sig, men luften är så himla frisk, speciellt sådär på förmiddagen. Det gillar jag!

Efter lunch tog jag mig hem, planen var att jag skulle plugga lite.. Men så blev jag helt plöstsligt så himla glad, så då kan jag ju inte sätta mig och skriva på ett jävla svenskatal! Så istället sätter jag igång och diskar, städar och plockar lite.. haha, det kanske inte låter så himla mycket roligare, men jo det är det faktiskt! Om inte annat så är det kul när man ser resultatet :) och dessutom så kan man sjunga HÖGT när man städar ensam hemma, det är kul när ingen hör hur illa det låter :D

Nej nu ska jag njuta klart av min kopp kaffe och sen slänga in en omgång tvätt i maskinen! Rena kläder behöver vi ju alla :)

Tjingeling!
//Daniela

<3

Känner att jag vill bjuda på en bild på oss från Halloweenfesten/maskeraden i höstas!:)

Musse & Mimmi.

//Daniela


ingen rast, ingen ro

Fredag, vilket betyder att det äntligen är helg :D Tyvärr, som många andra helger finns det plugg som måste göras, dock är jag ganska bra på att skjuta upp dem, men förr eller senare måste de ändå görs. Så nu ska jag ta tjuren vid hornen och försöka plugga en massa matte, så jag kan lämna c-kursen bakom mig..

 

Har varit hos syon idag och bytt mitt indval till trean, så nu kommer jag få det som jag ville ha. :) Tycker dock det är lite fånigt att mina föräldrar måste skriva under ett papper att jag tänker hoppa av en kurs som jag inte ens börjar på.

 

//Frida

Så vacker, men så såbar

På bussen hem så sitter och och tittar ut genom fönstret. Hur många gånger jag har åkt den biten vet jag inte, men många är det. Hur som helst så har det aldrig förut slagit mig hur vackert det verkligen är ute. När man har passerat Tofta så åker man intill vattnet. Nu har isen precis smält vid strandkanten och solen visar sig så att det glittrar i vattnet... Det är hur fint som helst. Bussresan blev lite trevligare än vanligare idag!:)

Dagen blev inte som planerat. Åkte direkt hem från skolan istället för att vara kvar i stan, men nu kan jag få undan plugget innan kvällen iaf. Det hade ju varit skönt att slippa sitta och plugga typ klokan 10 en fredagkväll. ambitiös är jag inte! Typ.

Nu hör jag att kaffet är färdigbryggt, time to go!

//Daniela




(Insåg nu att min rubrik kanske var lite flummig.. Men poängen var att naturen är så lätt att förstöra, haha.)

O Romeo, wherefore art thou Romeo...

... ja, vi har börjat med Romeo & Juliet på engelskan :) Det ska bli sjukt kul! Vi kör bara en scen, sex akter. Det är lite mindre än vad vi gjorde i 8an, när vi spelade upp hela, haha.. jag minns fortfarande replikerna, och kan höra dem i huvudet när de läses upp :D tyvärr så har jag inte samma roll, det hade varit en fördel.

Nu ska vi spela hjärter 7, och jag ska spöa skiten ur resten!:)

//Daniela

toppen dag

Denna dag har det hänt något historiskt! Haft historiaredovisning och varken jag eller Daniela tyckte det gick jättebra, men vår lärare gav oss bara beröm, och nu snackar vi om Inga-Lill!!!!!
Har även fått tillbaka mitt tyskaprov idag och tro det eller ej, men jag blev godkänd :D Dagen har helt enkelt bara varit toppen! Och för att göra den ännu snäppet bättre så drog vi till glassbaren efter skolan, redan mitt andra besök, men för de andra små liven så var det säsongspremiär.

Nu tändar Daniela kaminen så snart ska historiapapprena eldas upp så vi slipper se dem igen!!




//F.

Back to school..

...tillbaka igen :( Jag hatar stället mer och mer för varje dag. Det är inte kul längre. Eller det har det aldrig varit, men det är verkligen inte kul längre. Man ser fram så in i helvete till deadlines och provdatum, bara för att det ska vara över, man går ut från klassrummet efter ett prov och tänker "Gud så skönt, ingen mer plugg på det här på ett tag!" Sen dröjer det 10 minuter så är man där igen, på nästa lektion med nya läxor och saker att plugga till. Inte kul alls.

Mamma sa igår att "Om du inte får jobb när du slutar så är det ju lika bra att börja plugga med en gång. Det är inte samma sak som gymnasiet, det är roligt" Fan heller! Jag ska inte, under några som helst förhållanden, börja plugga direkt efter gymnasiet. Det är ett löfte.

//Daniela

HAHAHAH....

....jag älskar videon som Frida la upp i förra inlägget! Så jävla klockren :D

Hemma från långpromenad med mamma. Det blev 8 km ungefär, skönt att få röra på sig under en längre stund. Men jag känner att hela kroppen bara längtar efter att få springa. Det va länge sen nu :'( Tån känns faktiskt helt okej, det börjar likna nånting som kan kallas läkt iaf. Så nu väntar vi bara på att halsen ska bli bra, sen får ni se upp, för då far jag ut i skogarna!:)

Kvällen kommer nog att bjuda på ett avsnitt av Vpd, typ nu. Och sen är det Grey's Anatomy klockan 9, följt av Off the Map. Det är en ganska ny serie på femman, känner att det börjar bli dags att kolla in den :)

Tjingeling!
//Daniela

songs in real life

Bara förnamnet.

Jag har tråkigt. Bara så att ni vet. Typ jättetråkigt.

/D

Mina favoriter.

Nä, det blev ingen övningskörning :( mamma hade väl bättre saker för sig, haha. Fast jag insåg hur trött jag va sen, så det va väl lika bra det. Istället så kröp jag ner i soffan under mitt goa täcke och såg på ett avsnitt Vänner, följt av OC. Grym onsdagseftermiddag, det må jag säga. Förresten så känns det som fredag. Det gillar jag inte! Eller fredagskänslan i sig är ju najs, men inte på en onsdag... två  dagar  kvar </3 (SEN FÅR JAG MITT EFTERLÄNGTADE FREDAGSGODIS)


Mums!

//Daniela

derivera mera

Tjooho, haft matteprov, derivata hit och dit fattade ingenting av det, men krafsade ner något och hoppas att det räcker :) Lite läskigt var att vi fick sitta och skriva provet med en massa samtvåor.

Men nu ska jag fortsätta och vara duktig och skriva lite på min uppsats om idrotten i samhället.

 

 

/F.

Honey, I'm home!

Känn dig som hemmaaa, ahaaa.... (ett försök för att dela med mig av HEMMAS reklamlåt, hihi.) Ja, men jag är hemma nu iaf, som ni kanske förstod. Det va bara fysik idag, behövde inte gå på matten för att några skulle göra prov. Det va naaajs. Fast hade jag vetat det hade jag kunnat åka hem en timme tidigare! :P Jag har verkligen inte gjort nånting vettigt alls idag. Jag gick inte ens och gymmade. Illa. Jag svek Anton. Haha.

Nej nu ska jag försöka tjata på mamma lite och se om jag kanske kan få övningsköra :D Wish me luck!

//Daniela

Klassresan i 9an :)

Ett leeande

Nu när den andra halvan hittat tillbaka hit får man för att inte vara sämre skriva ett litet inlägg…

Har varit hos min bror hela dagen och träffat sötaste Isa. Funderar skapt på att kidnappa henne.

Isa med far sin, en dag gammal.

 

Jag har också efter lång fångenskap lyckats befria mig från all ståltråd så nu ska det les som aldrig förr :)

//F.

Glad tjej.

Det fina vädret resulterade i en tjusig bild. :)


Och så måste jag lägga upp en bild på dagens middag, en riktigt fräsch pastarätt med räkor, tomat, mozarella och spenat. Me like! :)


1, 2, 3 - nu ska vi få se!

Vilken dag! Jag vaknar vid halv 10 och ser att det är solsken ute, så jag kastar mig upp ur sängen, på med kläderna och ut på altanen med en kopp kaffe. En sjukt bra början på dagen!:) det fortsatte med lövräffsning på tomten, så nu tycker jag att gräset kan sätta fart och växa, vi är redo! det hela avslutades med en timme på carelo, ingen lång tur för att han ville vända hem, haha. Hoppas på att kvällen bjuder på nånting bra på teve, det hade varit optimalt idag :D förresten så är det är house och desperete housewives...då får man beslutsångest, igen!

Oj, det blev ett virrigt inlägg det här...höhö

VS.

/Daniela

This day called tuesday :)

Det blev två och ett halvt avsnitt av Vampire Diaries :) En bra början! Måste säga att jag stundtals va lite rädd, faktiskt.. Haha. Hur som helst! Imorn är det ledigt som gäller, hoppas på att vädret är lika fint som igår, då ska jag ta mig en lång ridtur nere vid havet :) Det va länge sen!



Jag och min fining, sommaren 2009. <3
/Daniela

Daniela som ALLTID missar.

Det är helt otroligt hur mycket man missar genom att inte ha en kanal när en serie börjar sändas. När folk börjar prata om hur sjukt bra den nya serien är, och man får kanalen, så är det lixom för sent! I det här fallet var det Vampire Diaries. Jag fick äntligen tummen ur och bestämde mig för att ladda ner det första avsnittet, och DIREKT så kände jag att fan, det här är nånting jag kommer att gilla, mycket! Nu ställer jag mig bara frågan; Varför? Varför tog det så lång tid för mig att fatta?

/Daniela

Skäms på mig!

Okej, nu var det för länge sen jag skrev. Allt för länge sen!
Förresten, Anton vill att jag ska skriva att han är bäst och Jessica vill att jag ska säga att jag älskar henne. Så, nu fick jag med det, i nypremiären till och med! :)

Jag sitter och funderar vad jag ska ägna det här historiska inlägget till. Det står faktiskt still, tyvärr. Det står ofta still i huvudet nu för tiden, haha.

Äsch, det här får duga för nu, nu har jag iaf SKRIVIT. Och mer ska det bli, det kan jag NÄSTAN lova :)


Solnedgång i mars, hamnen i Klinte.

/Daniela

Tjooho

Lovet börja lida mot sitt slut, inte uppvilad men har iaf haft det riktigt kul på lovet :) Höjdpunkten var festen i Herrvik, där allt händer :) Det var riktigt länge sedan som jag hade så jävla skoj en hel kväll, tack folket för den fantastiska kvällen :)<3 Dagen efter var dock en annan historia...




För att maxa lovet ska jag skutta upp ur sängen halv sju i morgon för att tagga vasaloppspinning, dock utan Daniela :(

lov

Ja är det tisdag på sportlovet lovet där det är meningen att man ska träna en massa. :) har tränat relativt duktigt på lovet iaf :)

Ikväll ska jag o Josefine hem till Daniela och ha en måbra kväll, någon man verkligen kan behöva :) Nu är det lov och tänkte sitta och plugga lite nu, men det är liksom lov, varför är man tvungen att plugga på lovet? har man inte lov för att man ska samla krafter för att orka med skolan efter lovet? nej man tar hem skolan på lovet istället..



måste tipsa om

riktig god sen en betydligt nyttigar mellanmål än en risifrutti